24- uurs zorg thuis

24 uurs zorgHedyszorg biedt particuliere zorg aan huis voor ouderen en indien gewenst biedt Hedy’s Zorg 24 uurs zorg aan huis door heel het land. Het is prettig om te weten dat de mogelijkheid bestaat om 24 uur per dag, indien nodig 7 dagen per week een zorgverlener om u heen te hebben die de zorg van u of uw naasten overneemt. Iemand die u vertrouwt en waar u op kunt bouwen. Want goede zorg vraagt niet alleen om professionele handelingen en voorzieningen, maar ook om de juiste aandacht en aanwezigheid om structuur en een veilige omgeving te creëren.

PRIVACY
De zorgverleners van Hedy’s zorg, dol op hun werk, bieden deze zorg. Vanzelfsprekend met de nadruk op respect en privacy voor de cliënt

24 uurs zorg

Inwonende zorgverlener van Hedy’s Zorg

Met Hedy’s 24- uurs thuiszorg wordt er een klein team aan verzorgers samengesteld die (tijdelijk) bij u komen “inwonen” dit houdt in dat zij 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar zijn voor verschillende dagelijkse bezigheden zoals boodschappen, licht huishoudelijk werk, eten koken, lichamelijke verzorging en begeleiding bij activiteiten zoals een bezoek aan uw arts. Wandelen, boodschappen, winkelen, musea of een theaterbezoek, behoort eveneens tot de standaard mogelijkheden van Hedy’s 24- uurs zorg aan huis.

24 uurs zorg

Wie is Liza?

 

Wanneer 24-uurs zorg aan huis?

De 24-uurs thuiszorg die geboden wordt door Hedy’s Zorg is vaak een combinatie van verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp en begeleiding met behoud van uw zelfstandigheid en privacy. Wij bieden zorg op maat, waardoor u verzekerd bent van een optimale aansluiting bij uw eisen en wensen.

24 uurs zorg

De termen dementie en de ziekte van Alzheimer worden nog regelmatig door elkaar gehaald. Echter de ziekte van Alzheimer is één van de vele vormen van dementie.
De terminale zorg en behandeling richt zich op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Waarbij er aandacht is voor lichamelijke klachten zoals pijn of benauwdheid, gevoelens van angst, verdriet en verwerking van de ziekte, vragen rondom leven en dood, zorg voor de naasten en allerlei praktische zaken. Hedy’s Zorg is hierin gespecialiseerd en komt bij u thuis de zorg verlenen.
Sommige ouderen zijn kinderloos en- of hebben hun naasten verloren, hierdoor komt het vaak voor dat men zich eenzaam voelen. Ouderen die wel kinderen hebben kunnen daar ook niet altijd van verwachten dat zij voldoende aandacht en zorg kunnen geven omdat die kinderen zelf ook vaak kinderen hebben en een druk hedendaagse leven leiden.
Indien er een mantelzorger aanwezig is en deze om wat voor reden dan ook de thuiszorg (tijdelijk) niet op zich kan nemen. Hedy’s Zorg denkt graag met u mee en ondersteunt en biedt thuiszorg aan daar waar dit gewenst is.
Men kiest in de meeste gevallen voor verzorging en verpleging van “Hedy’s” particuliere thuiszorg omdat de keuze is gemaakt om thuis te blijven wonen alleen zijn er verschillende taken in uw huishouden en-/of u zelf niet meer in staat bent om u zelf te verzorgen. Samen stellen wij een zo passend en vertrouwende zorgplan op. Zo creëren wij als ware een verpleeghuis aan huis waardoor men toch in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen.
Chemotherapie is een krachtig wapen in de strijd tegen kanker. Veel mensen die chemo krijgen maken zich zorgen over de behandeling, bijwerkingen en gevolgen. Hedy’s Zorg biedt thuiszorg tijdens en na de chemokuur aan. De zorg tijdens en na chemotherapie is helemaal aangepast op wat u nodig heeft. Hedy’s Zorg heeft de juiste ervaring in het verlenen van hulp en zorg tijdens en na chemotherapie bij u thuis.

Waarom 24- uurs verzorging van Hedy’s Zorg?

  • Persoonlijke assistent voor al uw zorgwensen
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Een vertrouwde 1 op 1 begeleiding (max.2 zorgverleners)
  • Geen bemiddelingskosten
  • Liefdevolle zorg met respect en aandacht
  • Geen wachtlijsten
  • Excellente referenties
Bekijk hier alle diensten

Ik wil graag meer weten 24 uurs zorg

Wenst u meer informatie te ontvangen over een specifieke zorgbehoefte? Vult u de onderstaande formulier in, en wij proberen u binnen 60 min te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.