Hedy’s Zorg meer dan een particuliere thuiszorg bureau….

Hedy’s Zorg staat voor persoonlijke aandacht, respect en liefdevolle zorg. Hedy’s Zorg biedt zorg en ondersteuning dat geheel wordt afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. U kunt ons inschakelen na bijvoorbeeld een operatie, ongeval bij (langdurige) ziekte of bij psychische problemen zoals dementie, maar ook voor aanvullende zorg als de bestaande zorg niet toereikend is. of als u gewoon niet meer alleen kunt/wilt zijn.

Hoe werkt het?
Nadat er contact met Hedy’s Zorg is gelegd, plannen we eerst een vrijblijvende kennismakings gesprek in.  Wij bespreken en overleggen de gewenste zorg met u, uw naasten en eventueel uw huisarts of specialist. In dit kennismakingsgesprek word besproken welke zorg het meestgeschikt voor u is. Afhankelijk hiervan wordt de zorgverlener met de juiste kwalificatie voor u uitgezocht om u de beste verzorging/begeleiding te bieden.

Het team van deskundige zelfstandige zorgverleners ondersteunt u vanuit een liefdevolle gedachte met respect voor uw zelfstandigheid. Een klein team van vaste zorgverleners gaat u de zorg bieden.

Hedy’s Zorg biedt de u onderstaande zorgmomenten vanaf 4 uur per dag aan:

 

Wilt u graag meer weten of een afspraak inplannen? neemt u gerust contact op door te bellen naar +31 6 44 25 99 24 of mail naar info@hedyszorg.nl

 

Met vriendelijke groet,

Hedy’s Zorg