nachtzorg

Nachtzorg van Hedy’s Zorg

NachtzorgNet als eten en drinken is slapen een van de eerste levensbehoeften. Een goede nachtrust is dus zeer belangrijk. Maar helaas is een goede nachtrust niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker niet bij een fysieke of geestelijke beperking, naar een operatie, een vorm van dementie of tijdens de terminale levensfase. Wanneer een verzorger de nachtzorg overneemt, kunt u zelf ook tot rust komen. Met een aantal goede nachtrusten is de liefdevolle en vaak zeer intensieve zorg voor een partner, ouder, kind, vriend of buren. Veel beter vol te houden.Bij behoefte aan nachtelijke hulp en zorg is het prettig te weten dat deze zorgverlener er gedurende de gehele nacht is. Onze nachtzorg van minimaal 8 uur biedt onze cliënten rust en veiligheid. Desgewenst kunnen deze uren worden uitgebreid.

Nachtzorg

Nachtzorg

Wie is Liza?

 

Wanneer nachtzorg aan huis?

De waak en- of slaapdiensten van Hedy’s thuiszorg worden geboden in combinatie met verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp en begeleiding in het dagelijkse leven. Een aantal voorbeelden in het dagelijks leven zijn:

Nachtzorg

De termen dementie en de ziekte van Alzheimer worden nog regelmatig door elkaar gehaald. Echter de ziekte van Alzheimer is één van de vele vormen van dementie.
De terminale zorg en behandeling richt zich op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Waarbij er aandacht is voor lichamelijke klachten zoals pijn of benauwdheid, gevoelens van angst, verdriet en verwerking van de ziekte, vragen rondom leven en dood, zorg voor de naasten en allerlei praktische zaken. Hedy’s Zorg is hierin gespecialiseerd en komt bij u thuis de zorg verlenen.
Sommige ouderen zijn kinderloos en- of hebben hun naasten verloren, hierdoor komt het vaak voor dat men zich eenzaam voelen. Ouderen die wel kinderen hebben kunnen daar ook niet altijd van verwachten dat zij voldoende aandacht en zorg kunnen geven omdat die kinderen zelf ook vaak kinderen hebben en een druk hedendaagse leven leiden.
Indien er een mantelzorger aanwezig is en deze om wat voor reden dan ook de thuiszorg (tijdelijk) niet op zich kan nemen. Hedy’s Zorg denkt graag met u mee en ondersteunt en biedt thuiszorg aan daar waar dit gewenst is.
Men kiest in de meeste gevallen voor verzorging en verpleging van “Hedy’s” particuliere thuiszorg omdat de keuze is gemaakt om thuis te blijven wonen alleen zijn er verschillende taken in uw huishouden en-/of u zelf niet meer in staat bent om u zelf te verzorgen. Samen stellen wij een zo passend en vertrouwende zorgplan op. Zo creëren wij als ware een verpleeghuis aan huis waardoor men toch in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen.
Chemotherapie is een krachtig wapen in de strijd tegen kanker. Veel mensen die chemo krijgen maken zich zorgen over de behandeling, bijwerkingen en gevolgen. Hedy’s Zorg biedt thuiszorg tijdens en na de chemokuur aan. De zorg tijdens en na chemotherapie is helemaal aangepast op wat u nodig heeft. Hedy’s Zorg heeft de juiste ervaring in het verlenen van hulp en zorg tijdens en na chemotherapie bij u thuis.

Waarom nachtzorg van Hedy´s Zorg?

  • Persoonlijke assistent voor als uw zorgwensen
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Een vertrouwde 1 op 1 begeleiding (max.2 zorgverleners)
  • Geen bemiddelingskosten
  • Liefdevolle zorg met respect en aandacht
  • Geen wachtlijsten 
  • Excellente referenties 
Bekijk hier alle diensten

Ik wil graag meer weten Nachtzorg

Wenst u meer informatie te ontvangen over een specifieke zorgbehoefte? Vult u de onderstaande formulier in, en wij proberen u binnen 60 min te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.