Particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorgU wilt graag thuis blijven wonen, alleen zonder professionele hulp lukt dat niet meer? Dan kunt u een beroep doen op Hedy’s Zorg. Wij bieden professionele particuliere thuiszorg voor ouderen en begeleiding aan huis door heel het land.

Uw eigen huis is immers bekend terrein, U voelt zich er veilig en prettig bij en u hebt er een verleden. Natuurlijk wilt u daar alles het liefst zo veel mogelijk zelf blijven onderhouden en er ook zo lang mogelijk blijven wonen,

Bij Hedy’s Zorg is het mogelijk om 8- uurs, 12- uurs of 24- uurs zorg aan te vragen en bieden wijeen gespecialiseerde team voor terminale zorg aan huis, de Particuliere thuishulp van Hedy’s Zorg maakt het mogelijk thuis te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving en toch de zorg te krijgen, die u nodig heeft.

Particuliere thuiszorg daar waar u dit wenst.

Opname in een verzorging- of verpleeghuis waarbij uw partner alleen thuis achter blijft kan op deze manier worden voorkomen. Dankzij onze persoonlijke zorg behoudt u een groot deel van uw eigen privacy, want de zorgverleners van Hedy’s Zorg zijn er alleen op momenten die u wenst.

U kunt worden geholpen met de dagelijkse bezigheden zoals boodschappen, licht huishoudelijk werk, eten koken en lichamelijke verzorging.
Begeleiding bij activiteiten zoals een bezoek aan uw arts, wandelen, boodschappen, winkelen, musea of een theaterbezoek, behoort eveneens tot onze standaard mogelijkheden.

Samen stellen we een zorgplan op om de juiste en gewenste thuisverpleging te verlenen, zo leveren wij exact de zorg die men nodig heeft.

Particuliere thuiszorg

Wie is Liza?

 

Wanneer particulier zorg aan huis?

De particuliere thuiszorg van Hedy’s Zorg is voor u, uw ouders of uw naasten en wordt geboden in combinatie met verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp en begeleiding in het dagelijkse leven. Een aantal voorbeelden in het dagelijks leven zijn:

Particuliere thuiszorg

De termen dementie en de ziekte van Alzheimer worden nog regelmatig door elkaar gehaald. Echter de ziekte van Alzheimer is één van de vele vormen van dementie.
De terminale zorg en behandeling richt zich op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Waarbij er aandacht is voor lichamelijke klachten zoals pijn of benauwdheid, gevoelens van angst, verdriet en verwerking van de ziekte, vragen rondom leven en dood, zorg voor de naasten en allerlei praktische zaken. Hedy’s Zorg is hierin gespecialiseerd en komt bij u thuis de zorg verlenen.
Sommige ouderen zijn kinderloos en- of hebben hun naasten verloren, hierdoor komt het vaak voor dat men zich eenzaam voelen. Ouderen die wel kinderen hebben kunnen daar ook niet altijd van verwachten dat zij voldoende aandacht en zorg kunnen geven omdat die kinderen zelf ook vaak kinderen hebben en een druk hedendaagse leven leiden.
Indien er een mantelzorger aanwezig is en deze om wat voor reden dan ook de thuiszorg (tijdelijk) niet op zich kan nemen. Hedy’s Zorg denkt graag met u mee en ondersteunt en biedt thuiszorg aan daar waar dit gewenst is.
Men kiest in de meeste gevallen voor verzorging en verpleging van “Hedy’s” particuliere thuiszorg omdat de keuze is gemaakt om thuis te blijven wonen alleen zijn er verschillende taken in uw huishouden en-/of u zelf niet meer in staat bent om u zelf te verzorgen. Samen stellen wij een zo passend en vertrouwende zorgplan op. Zo creëren wij als ware een verpleeghuis aan huis waardoor men toch in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen.
Chemotherapie is een krachtig wapen in de strijd tegen kanker. Veel mensen die chemo krijgen maken zich zorgen over de behandeling, bijwerkingen en gevolgen. Hedy’s Zorg biedt thuiszorg tijdens en na de chemokuur aan. De zorg tijdens en na chemotherapie is helemaal aangepast op wat u nodig heeft. Hedy’s Zorg heeft de juiste ervaring in het verlenen van hulp en zorg tijdens en na chemotherapie bij u thuis.

Waarom particuliere zorg van Hedy´s Zorg?

  • Persoonlijke assistent voor als uw zorgwensen
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Een vertrouwde 1 op 1 begeleiding (max.2 zorgverleners)
  • Geen bemiddelingskosten
  • Liefdevolle zorg met respect en aandacht
  • Geen wachtlijsten 
  • Excellente referenties 
Bekijk hier alle diensten

Ik wil graag meer weten Particuliere thuiszorg

Wenst u meer informatie te ontvangen over een specifieke zorgbehoefte? Vult u de onderstaande formulier in, en wij proberen u binnen 60 min te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.