Terminale thuiszorg

Terminale thuiszorg

Terminale thuiszorgDat er ooit een einde komt aan ons leven, is het enigste dat we allemaal weten. Op het moment dat de laatste levensfase is aangebroken en een stervensproces intreedt dan is dit het begin van de terminale zorg.

Een wens van velen in deze laatste levensfase is dat men thuis wil sterven binnen een eigen vertrouwde omgeving samen met de mensen die hen lief/dierbaar zijn. Dan is het goed te weten dat thuis, in de vertrouwde omgeving, professionele hulp het sterven helpt verzachten. De zorgverleners van Hedy’s zorg vinden het een logisch gegeven om u in deze laatste levensfase een zo waardig mogelijke zorg te geven waarbij wij u zoveel mogelijk zullen helpen het fysieke lijden en pijn verminderen en ervoor te zorgen dat deze laatste levensfase in alle rust kan worden doorgebracht.

 

Terminale thuishulp van Hedy’s Zorg

Terminale zorg aan huis van Hedy’s Zorg is één van onze specialisaties op het gebied van particuliere thuiszorg, dit wordt veelal geboden bij de laatste levensfase. Een wens van velen in deze laatste levensfase, is dat men thuis wil sterven binnen een eigen vertrouwde omgeving samen met de mensen die hen dierbaar zijn.

Het is goed om te weten dat men thuis, in de vertrouwde omgeving, professionele zorg het sterven helpt te verzachten. De zorgverleners van Hedy’s Zorg vinden het een logisch gegeven om u in deze laatste levensfase een zo waardig mogelijke zorg te geven waarbij wij u zoveel mogelijk zullen helpen het fysieke lijden en pijn te verminderen en ervoor te zorgen dat deze laatste levensfase in alle rust kan worden doorgebracht.

 

Terminale thuiszorg

Wie is Liza?

 

Wanneer terminale thuiszorg?

Terminale thuiszorg

Terminale zorg aan huis wordt geboden indien er een levensverwachting van maximaal drie maanden betreft en wordt veelal in combinatie met onze 24 uurs thuiszorg geboden.

De terminale zorg en behandeling richt zich op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Waarbij er aandacht is voor lichamelijke klachten zoals pijn of benauwdheid, gevoelens van angst, verdriet en verwerking van de ziekte, vragen rondom leven en dood, zorg voor de naasten en allerlei praktische zaken.

Hedy’s Zorg stelt een gespecialiseerd vast klein team op (in de meeste gevallen max. 2 personen) om voor u of uw naasten de terminale thuiszorg te verlenen, de zorg is geheel op maat en wordt afgestemd met wat nodig is tijdens deze fase.

Waarom terminale verzoring van Hedy’s Zorg?

  • Persoonlijke assistent voor al uw zorgwensen
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Een vertrouwde 1 op 1 begeleiding (max.2 zorgverleners)
  • Geen bemiddelingskosten
  • Liefdevolle zorg met respect en aandacht
  • Geen wachtlijsten
  • Excellente referenties
  • Snel inzetbaar
Bekijk hier alle diensten

Ik wil graag meer weten Terminale thuiszorg

Wenst u meer informatie te ontvangen over een specifieke zorgbehoefte? Vult u de onderstaande formulier in, en wij proberen u binnen 60 min te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.