Zorg in het buitenland

Zorg in het buitenlandOp vakantie met Hedy’s Zorg in het buitenland, overwinteren op een warme plek onder de zon, een cruise maken in gezelschap van anderen of twee weken verblijven in het tweede huis in Frankrijk.
Dat zijn de fijne momenten om uw horizon te verbreden en daarna het dagelijkse leven weer nieuw leven in te blazen. Bij verminderde mobiliteit of als u afhankelijk bent van zorg wordt dit vaak als iets onmogelijk gezien. Maar dat hoeft niet.

Zorg in het buitenland

24 uurs zorg in het buitenland

Hedy’s 24-uurs zorg maakt reizen naar het buitenland en het verblijf in verre oorden juist heel goed mogelijk. Onze zorgverlener(s) zorgen voor begeleiding tijdens de reis en blijven indien gewenst langere tijd op locatie. Respect voor de eigenheid van de cliënt en zijn/haar eventuele gezelschap waarborgt optimale privacy.
Onze zorgverleners proberen dan ook elke dag weer het onmogelijke voor uw mogelijk te maken.

 

Zorg in het buitenland

Wie is Liza?

 

Wanneer 24-uurs zorg in het buitenland?

De 24-uurs zorg in het buitenland die geboden wordt door Hedy’s Zorg is vaak een combinatie van verpleging, verzorging, gezelschap en begeleiding met behoud van uw zelfstandigheid en privacy. Wij bieden zorg op maat, waardoor u verzekerd bent van een optimale aansluiting bij uw eisen en wensen.

Zorg in het buitenland

De termen dementie en de ziekte van Alzheimer worden nog regelmatig door elkaar gehaald. Echter de ziekte van Alzheimer is één van de vele vormen van dementie.
De terminale zorg en behandeling richt zich op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Waarbij er aandacht is voor lichamelijke klachten zoals pijn of benauwdheid, gevoelens van angst, verdriet en verwerking van de ziekte, vragen rondom leven en dood, zorg voor de naasten en allerlei praktische zaken. Hedy’s Zorg is hierin gespecialiseerd en komt bij u thuis de zorg verlenen.
Sommige ouderen zijn kinderloos en- of hebben hun naasten verloren, hierdoor komt het vaak voor dat men zich eenzaam voelen. Ouderen die wel kinderen hebben kunnen daar ook niet altijd van verwachten dat zij voldoende aandacht en zorg kunnen geven omdat die kinderen zelf ook vaak kinderen hebben en een druk hedendaagse leven leiden.
Indien er een mantelzorger aanwezig is en deze om wat voor reden dan ook de thuiszorg (tijdelijk) niet op zich kan nemen. Hedy’s Zorg denkt graag met u mee en ondersteunt en biedt thuiszorg aan daar waar dit gewenst is.
Chemotherapie is een krachtig wapen in de strijd tegen kanker. Veel mensen die chemo krijgen maken zich zorgen over de behandeling, bijwerkingen en gevolgen. Hedy’s Zorg biedt thuiszorg tijdens en na de chemokuur aan. De zorg tijdens en na chemotherapie is helemaal aangepast op wat u nodig heeft. Hedy’s Zorg heeft de juiste ervaring in het verlenen van hulp en zorg tijdens en na chemotherapie bij u thuis.

Waarom 24- uurs zorg in het buitenland van Hedy’s Zorg?

  • Persoonlijke assistent voor al uw zorgwensen
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Een vertrouwde 1 op 1 begeleiding (max.2 zorgverleners)
  • Geen bemiddelingskosten
  • Liefdevolle zorg met respect en aandacht
  • Geen wachtlijsten
  • Excellente referenties
Bekijk hier alle diensten

Ik wil graag meer weten Zorg in het buitenland

Wenst u meer informatie te ontvangen over een specifieke zorgbehoefte? Vult u de onderstaande formulier in, en wij proberen u binnen 60 min te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.